test

FelCan

FelCan slaat de brug tussen kat en hond, het is de combinatie van Feline en Canine. Twee woorden die zijn afgeleid van het Latijnse Feles en Canis, waarbij feles staat voor kat en canis voor hond.

Bij FelCan staan zowel het baasje als het dier centraal, en zoeken we samen naar manieren om het samenleven met uw geliefde huisdier weer gewoon leuk te maken. Geen gesakker meer om een grote boodschap op het net geboende parket, geen gemopper om vernield behangpapier en de geur van kattenurine in de slaapkamer.

Bij FelCan klampen we ons niet vast aan de problemen, maar kijken we naar de mogelijkheden. We willen niet weten wat onmogelijk is, we willen doen wat wel mogelijk is. Op die manier willen we een verschil maken, voor u maar ook voor uw huisdier!

Normaal bestaat het begeleidingsproject voor een hond of kat uit een gedragsconsult van ongeveer 1,5 uur  waarin een diagnose wordt gesteld en behandelingsplan samengesteld. De kosten voor een gedragsconsult voor een hond of kat, inclusief de begeleiding per telefoon of e-mail achteraf, bedragen 250€ met eventuele verplaatsingsvergoeding van €0,50 per kilometer.

Extra begeleidingssessies of privétrainingen kunnen ook. De vergoeding hiervoor is 100€ voor een training van 1u met eventuele verplaatsingskosten* van €0,50 per kilometer.

Heeft u andere vragen of noden, aarzel dan niet om contact op te nemen.

 

 

 

*Voor verplaatsingen (heen en terug) die meer dan 1u in beslag nemen, vragen we 40€/rij-uur