test

Joke

Joke Decru, de zaakvoerder van FelCan, volgde met succes de opleidingen kynologisch en feline gedragstherapeut aan de Martin Gaus academie in het Nederlandse Lelystad . Om de opgedane theoretische kennis te toetsen aan de praktijk, werkte ze ondertussen mee in hondenscholen en profiteerde ze van elke mogelijkheid om ook maar iets bij te leren over dieren en hun gedrag.
Ook de menselijke psychologie is geen onbekend terrein voor Joke.

Joke haar professionalisme en kennis worden zeer op prijs gesteld. Hierdoor is ze van 2014 tot 2017  voorzitter van de Adviesraad voor Dierenwelzijn Antwerpen geweest.

Omdat de wetenschap rond het gedrag van dieren niet stil staat, is Joke in 2015 gestart met de opleiding Postgraduaat Applied Animal Behaviour. Naast de jaarlijkse nationale en internationale bijscholingen die ze volgt, is een herkend diploma voor Joke een must om correcte info te verschaffen gebaseerd op wetenschappelijke inzichten!

Daarnaast is ze samen met Eva Lambrecht van Sirius Therapie medeoprichtster van de opleiding Dog Assisted Interactions – werken met honden binnen de gezondheidszorg en de hulpverlening. Deze opleiding wordt aangeboden via de Hogeschool Odisee.